Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI JOLLY

Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI JOLLY
Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI JOLLY
  • Код на продукта JOLLY
  • Наличност В наличност


ORIZZONTI JOLLY е предно монтираща се автоматично отклоняваща секция, която е отличен избор за обработка на лозови насаждения и овощни градини с минимално междуредово разстояние от 220 сантиметра. Предимството на предното монтиране е, че то гарантира широка видимост към обработваните площи.
Машината е лесна за употреба, благодарение на ефективната електрохидравлична система, която се управлява с джойстик и бързото и лесно прикачване към трактора. Отклоняващата секция JOLLY е снабдена с електрохидравличен разпределител с пет функции (4 + 1 за включване/изключване) за следните движения: странично изместване, наклон и управление на работната глава.
Маслото, което е необходимо за нормалната работа на секцията се доставя директно от трактора, като е нужно налягане от 180 бара и минимален дебит на маслото от 30 литра в минута.
Технически характеристики
Минимално междуредие, cm 220
Капацитет на маслото, l/min 30
Налягане, bar 180
Окомплектовка хидравлична бърза връзка за бързо прикачване на допълнителното оборудване; предно хидравлично прикачване към трактор; предни хидравлични колела с телескопична рамка; електрохидравлична междуредова глава; угар статив
Тегло, kg 195

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI JOLLY, JOLLY, Машини за лозя и овошки