Конвенционална сеялка за слята повърхност GREAT PLAINS

Конвенционална сеялка за слята повърхност GREAT PLAINS
Конвенционална сеялка за слята повърхност GREAT PLAINS
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта GREATPLAINSСеялките GREAT PLAINS са здрави, прецизни и надеждни, както и създават удобство при регулиране. Задвижването от крайните колела прави сеялките маневрени. Сходимостта на всички компоненти, които работят в почвата в една линия и задвижващите колела, предпазва изсяващите секции от странично претоварване при работа по неравни терени. 


Хидравличното регулиране на натиска на сеещия ботуш осигурява отлично проникване в почвата и позволява използването на сеялката, както при добре подготвени площи, така и върху площи с минимална предсеитбена подготовка. 


Езикът на семепровода плавно води семената по браздата, елиминирайки отскачането на семена, благодарение на което се постига най-равномерното разпределение на семена в браздата.


Чистачи от специална въглеродна стомана, която намалява износването и удължава живота им. Агресивното остъргване е идеално за работа във влажни условия с много растителен остатък.


Четиристепенната скоростна кутия, която предлага отлично регулиране на всякакви посевни норми при голямо многообразие от семена.


Предлагания модел на притъпкващото колело  3”х13”  /с централно оребряване/, притъпква пръстта директно над семето като реброто създава условия за разрушаване на образувалата се кора над зоната на покълване.


Сеялките GREAT PLAINS са оборудвани с двудискови ботуши, транспортни светлини, платформа със стълба и индикатор за нивото на семената. 

Технически характеристики
Тип за есенници
Вместимост 1500 l - на бункера за семена
Работна ширина, cm 400
Размер на гумите 7,5х20
Брой редове 26
Разстояние между редовете 15,2 cm

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Конвенционална сеялка за слята повърхност GREAT PLAINS, GREAT PLAINS, Сеялки