Машина за зимна контурна резитба ORIZZONTI PFDR

Машина за зимна контурна резитба ORIZZONTI PFDR
Машина за зимна контурна резитба ORIZZONTI PFDR
  • Код на продукта PFDR
  • Наличност В наличност


Машината за зимна контурна резитба ORIZZONTI PFDR е подходяща за ранно подрязване на лозови насаждения. Машината е снабдена с 8+8 hardox дискове и 90-градусова накланяща се система с електрохидравличен разпределител с шест функции, включително функция за включване/изключване на мотора. Разполага с джойстик, който управлява основните движения - странично разширение, вертикално повдигане, регулиране на оборотите на диска, наклон, ръчно отваряне на диска и включване/изключване.
Машината за резитба е оборудвана с нитрогенен акумулатор, който контролира затварянето на дисковете по-време на работа. Прикачването към трактора става чрез стандартен статив, който изисква двойни хидравлични връзки с налягане от 180 бара и капацитет на маслото от 30 литра в минута.


Видеоклипчето е примерно:Технически характеристики
Капацитет на маслото, l/min 30
Налягане, bar 180
Окомплектовка електрохидравличен разпределител 5+1 функции; отваряне и затваряне на дисковете с нитрогенен акумулатор; бърза система за позициониране на дисковете за рязане 8+8 и умерени дискове ø40 см; бързи връзки за прикачване към трактора; плоча за бързо монтиране към трактора; угар статив
Тегло, kg 500

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Машина за зимна контурна резитба ORIZZONTI PFDR, PFDR, Техника за резитба