Пневматична сеялка за прецизна сеитба Precisa XL

Пневматична сеялка за прецизна сеитба Precisa XL
Пневматична сеялка за прецизна сеитба Precisa XL
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта PrecisaXLПневматичната сеялка за прецизна сеитба Precisa XL е предназначена за пролетни култури и има иновативна система на задвижване на сеещия апарат. Изсяването се извършва чрез двойно-дисков ботуш, като по този начин се регулира дълбочината на сеитбата. Задвижването на изсяващата секция чрез верига осигурява много по-прецизно и надеждно функциониране на сеещата уредба, което повишава точността на изсяването на семената. Технологията на задвижване с верига намалява загубите с около 15% в сравнение с използването на  карданно-редукторната система.


Основното предимство на сеялката PRECISA XL е в начина на работа на сеещия апарат – вакуумната камера се върти заедно с диска, като по този начин се предотвратява търкането между диска и уплътнението.


Патентованите магнитни вложки осигуряват високо ниво на прецизност дори и при работа на по-висока скорост на движение на трактора.


Precisa XL е оборудвана със задно притъпкващо колело 370x165 тип farmflex, един комплект изсяващи дискове за царевица 30xØ4,5 mm, хидравлични маркири за реда, вакуум метър, кардан, триточково свързване към навесната система и бързи съединения, двойно-дискови ботуши, двойна трансмисия, ръчно регулиране на разстоянието между редовете, вакуумен вентилатор, кутия на торовнасящата система от неръждаема стомана


Допълнително може да се оборудвате със система за торовнасяне с ботуш и компютърно управление.


Сеялката PRECISA XL се предлага в различни модификации и размери - от 4 до 12 реда, с и без система за торовнасяне, с или без система за обезпаразитяване на семената, както и в модификация с телескопична рама.


*Данните, които са въведени в "Спецификации" са за 6-редова сеялка. Технология на изсяването: двойно-дисков ботуш  

Технически характеристики
Тип за пролетници
Вместимост 6х44- на бункера за семена / 532 l- за тор
Размер на гумите 5,00/15
Мощност на трактора, к.с 85/105
Брой редове 4-12
Разстояние между редовете 75 cm
Тегло, kg 1180

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Пневматична сеялка за прецизна сеитба Precisa XL, Precisa XL, Сеялки