Прикачна пръскачка MONICAMIST

Прикачна пръскачка MONICAMIST
Прикачна пръскачка MONICAMIST
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта MONICAMISTПрикачната пръскачка MONICAMIST STRATOS е здрава и надеждна с алуминиева стълба с платформа. Рамата и крилата са боядисани с антикорозионна боя. Снабдена е с регулируема колея от 145 до 200 cm с ос 80 mm и 8 отвора. Основният резервоар е от полиетилен (2500 l) и е оребрен за по-голяма стабилност и по-дълъг живот. Резервоарът с чиста вода за измиване на ръцете е 15 литра, а този за измиване на системата 250 литра.

MONICAMIST STRATOS разполага със сух нивомер на резервоара и система за разбъркване на разтвора в резервоара. Пръскачката има смукателен филтър с клапан за изключване, фиксиран теглич с регулиране на височината и пълна хидравлика на крилата (хидравлично повдигане на крилата с ход 1 200 mm със защитен клапан, хидравлично странично сгъване на крилата на 4 рамена, хидравлично регулиране на наклона и застопоряване на крилата). Помпата е Annovi Reverberi с дебит 180 l/min. Характерно за този модел е бързосменяемият дюзодържател с 3 дюзи и компютърът за автоматично дозиране и управление на нормата ARAG Bravo 180 - 5-секционен с хидравлично управление на крилата от кабината на трактора. Резервоарът може да бъде 2000, 2500 или 3000 литра, а дължината на крилата 18,21 или 24 m.


Опция за допълнително оборудване: смесител на препарати 70 литра с измиване на опаковаките на препаратите; комплект за измиване на резервоара; 

Технически характеристики
Вместимост 2000/2500/3000 l
Дебит на помпата, l/min 180

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Прикачна пръскачка MONICAMIST, MONICAMIST, Пръскачки