Самоходна машина за бране на плодове Berardinucci Yellow Devil

Самоходна машина за бране на плодове Berardinucci Yellow Devil
Самоходна машина за бране на плодове Berardinucci Yellow Devil
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта Berardinucci-Yellow-Devil


Berardinucci Yellow Devil е самоходна машина за бране на плодове, която е специално проектирана за механизирано събиране на ядки, маслини, сливи и други видове култури, като предоставя възможност за по-висок добив. 


Yellow Devil се състой от два модула: друсаща машина с хидростатично задвижване на четирите колела и вграден конвейерен борд, и приемащ модул с четири задвижващи колела, с хидравлично управление конвейерна лента, повдигач, дефлектор и контейнер за събиране на продукцията.


Самоходната друсаща машина е с дължина 4000/6000/8000 mm и междуосово разстояние 3800 mm. Тя разполага с двигател IVECO с мощност 135 к.с. и 4-колесно независимо кормилно управление. Има още маслен охладител за хидравличната верига и кабина с климатик. Снабдена е с висок и наклонен конвейерен борд.

 

Самоходното приемно устройство (колектор) е с дължина 4000/6000/8000 mm и междуосово разстояние 3800 mm. Разполага с двигател IVECO с мощност 135 к.с. и 4-колесно независимо кормилно управление. Има още кабина с климатик, конвейерна система, контрол на потока за основен конвейер, вентилатор и елеватор, както и контейнер за събиране на продукцията. 
Технически характеристики
Мощност, к.с 135
Дължина, mm 4000/6000/8000

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Самоходна машина за бране на плодове Berardinucci Yellow Devil, Berardinucci-Yellow-Devil, Машини за орехи и лешници