Самоходна платформа за бране N.BLOSI CARRIER

Самоходна платформа за бране N.BLOSI CARRIER
Самоходна платформа за бране N.BLOSI CARRIER
  • Код на продукта CARRIER


Самоходната платформа за бране N.BLOSI CARRIER може да бъде използвана за извършване на разнообразни операции в овощните градини. Платформата е подходяща най-вече за бране на круши, ябълки, кайсии, сливи, праскови, череши и др.  Също така платформата може да е отличен избор и за осъществяване и на други операции в овощните градини, в зависимост от сезона, като резитба, поставяне на предпазни мрежи и т.н.

Задвижването на платформата е хидростатично на двете или четирите колела. Разполага с 2 скоростни предавки + неутрална скорост - електрически контрол от контролния панел. Скоростта на движението на CARRIER е от 0 до 15 км/ч.

Управлението на самоходната платформа е с хидравличен сервоусилвател на волана на предните колела, автономно управление на задните колела (само 4 WD) и селектор на управлението с три позиции - независимо, преден/заден мост или комбинирано.

Спирачките са хидравлични на задните колела, като разполага и с паркинг позиция за задържане на склон. Опционално може да бъдат поръчани спирачки на четирите колела.

Платформата е снабдена с един централен колектор с хидравлично повдигане и подвижна защита за краката, преден хидравличен повдигач за зареждане на каси с капацитет до 500 килограма и заден хидравличен повдигач за разтоварване на каси с капацитет до 500 килограма.

ZIP25 има ролкови релси за касите, които са разположени на платформата с място за 2 каси.

Технически характеристики
Работна скорост 0-15 км/ч
Тегло, kg 13200

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Самоходна платформа за бране N.BLOSI CARRIER, CARRIER, Машини за лозя и овошки