Самоходна платформа за бране N.BLOSI EIN

Самоходна платформа за бране N.BLOSI EIN
Самоходна платформа за бране N.BLOSI EIN
  • Код на продукта EIN
  • Наличност В наличност


N.BLOSI EIN е дизелова самоходна платформа, която е изключително добър избор при бране на ябълки, круши, праскови, череши и други овощни дървета, както и при резитба на лозя и овошки, и при поставяне на предпазни мрежи. Този модел самоходна платформа прави възможно всеки един работник да може да набере до 350 кг плод на час, и то без големи усилия и без вдигане на тежки каси с плодове. С помощта на тези платформи ще постигнете лесно и бързо обиране на реколтата, и то без нараняване и нарушаване целостта на плодовете. EIN е тиха и компактна самоходна платформа, която не изисква особена поддръжка.

Задвижването на платформата е хидростатично на двете или четирите колела. Разполага с 2 скоростни предавки + неутрална скорост - електрически контрол от контролния панел. Скоростта на движението на SENIOR е от 0 до 7 км/ч.

Управлението на самоходната платформа е с хидравличен сервоусилвател на волана на предните колела. Спирачките са хидравлични на задните колела, като разполага и с паркинг позиция и за задържане на склон. Опционално може да бъдат поръчани спирачки на четирите колела.

N.BLOSI EIN разполага с един централен колектор с хидравлично повдигане и подвижна защита на краката. Повдигачите са с максимален капацитет от 350 килограма - преден хидравличен повдигач за зареждане на каси и заден хидравличен повдигач за разтоварване на каси. По цялата дължина на платформата са разположени ролкови релси за каси.Технически характеристики
Двигател Perkins 403D-07 HP17, дизелов
Работна скорост 0-7 км/ч

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Самоходна платформа за бране N.BLOSI EIN, EIN, Машини за лозя и овошки