Самоходна платформа за бране N.BLOSI JUNIOR CN

Самоходна платформа за бране N.BLOSI JUNIOR CN
Самоходна платформа за бране N.BLOSI JUNIOR CN
  • Код на продукта JUNIOR-CN
  • Наличност В наличност


Самоходната платформа за бране N.BLOSI JUNIOR CN може да бъде използвана за различни операции в овощните градини, като най-често е подходяща за бране на сливи, череши, праскови, кайсии, круши, ябълки и др. Също така платформата е предназначена и за други сезонни операции като поставяне на предпазни мрежи, резитба и т.н.

Задвижването на платформата е хидростатично на двете или четирите колела. Разполага с 2 скоростни предавки + неутрална скорост - електрически контрол от контролния панел. Скоростта на движението на JUNIOR CN е от 0 до 15 км/ч.

Управлението на самоходната платформа е с хидравличен сервоусилвател на волана на предните колела, автономно управление на задните колела (само за 4 WD) и селектор на управлението с 3 позиции.

Спирачките са хидравлични на задните колела, като разполага и с паркинг позиция и за задържане на склон. Опционално може да бъдат поръчани спирачки на четирите колела.

N.BLOSI JUNIOR CN разполага с един централен колектор с хидравлично повдигане и подвижна защита на краката. Повдигачите са с максимален капацитет от 500 килограма - преден хидравличен повдигач за зареждане на каси и заден хидравличен повдигач за разтоварване на каси. По цялата дължина на платформата са разположени ролкови релси за каси, с място за две каси.Технически характеристики
Двигател дизелов
Работна скорост 0-15 км/ч

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Самоходна платформа за бране N.BLOSI JUNIOR CN, JUNIOR-CN, Машини за лозя и овошки