Самоходна платформа за бране N.BLOSI SENIOR

Самоходна платформа за бране N.BLOSI SENIOR
Самоходна платформа за бране N.BLOSI SENIOR
  • Код на продукта SENIOR
  • Наличност В наличност


Самоходната платформа N.BLOSI SENIOR е перфектен избор при бране на ябълки, круши, праскови, череши и други овощни дървета, както и при резитба на лозя и овошки, и при поставяне на предпазни мрежи. Този модел самоходна платформа прави възможно всеки един работник да може да набере до 350 кг плод на час, и то без големи усилия и без вдигане на тежки каси с плодове. С помощта на тези платформи ще постигнете лесно и бързо обиране на реколтата, и то без нараняване и нарушаване целостта на плодовете. SENIOR е тиха и компактна самоходна платформа, която не изисква особена поддръжка.

Задвижването на платформата е хидростатично на двете или четирите колела. Разполага с 2 скоростни предавки + неутрална скорост - електрически контрол от контролния панел. Скоростта на движението на SENIOR е от 0 до 15 км/ч.

Управлението на самоходната платформа е с хидравличен сервоусилвател на волана на предните колела, автономно управление на задните колела (само 4 WD) и селектор на управлението с три позиции - независимо, преден/заден мост или комбинирано.

Спирачките са хидравлични на задните колела, като разполага и с паркинг позиция за задържане на склон. Опционално може да бъдат поръчани спирачки на четирите колела.

N.BLOSI SENIOR разполага с предна фиксирана платформа и задна платформа с хидравлично повдигане. Повдигачите са с максимален капацитет от 500 килограма - преден и заден хидравличен повдигач за зареждане на каси с максимално повдигане от 1300 милиметра и заден хидравличен повдигач с максимално повдигане от 2550 милиметра.

По цялата дължина на платформата са разположени ролкови релси за каси.Технически характеристики
Работна скорост 0-15 км/ч
Тегло, kg 6000

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Самоходна платформа за бране N.BLOSI SENIOR, SENIOR, Машини за лозя и овошки