Самоходна платформа за бране N.BLOSI ZIP25

Самоходна платформа за бране N.BLOSI ZIP25
Самоходна платформа за бране N.BLOSI ZIP25
  • Код на продукта ZIP25
  • Наличност В наличност


Самоходната платформа N.BLOSI ZIP25 е иновативно решение за бране и резитба на масиви с овощни дървета. Хидравличната платформа ZIP25 може да бъде използвана за различни типове операции при отглеждане на овошки като сливи, ябълки, праскови, круши, кайсии и други. Платформата се отличава с факта, че тя освен да се движи между редовете позволява и да бъде повдигана или смъквана, което я прави изключителен помощник при резитба, беритба и монтиране на предпазни мрежи. С помощта на тези платформи ще постигнете лесно и бързо обиране на реколтата, и то без нараняване и нарушаване целостта на плодовете.

Платформата за бране ZIP 25 дава възможност за работа на 2 до 4 берачи с една или две каси. Разстоянието между редовете трябва да бъде между 2.80 и 5 метра, в зависимост от размера на платформата. Позволява обработката на дървета с максимална височина около 3,5-4 метра.

Задвижването на платформата е хидростатично на двете или четирите колела. Разполага с 2 скоростни предавки + неутрална скорост - електрически контрол от контролния панел. Скоростта на движението на ZIP25 е от 0 до 15 км/ч.

Управлението на самоходната платформа е с хидравличен сервоусилвател на волана на предните колела, автономно управление на задните колела (само 4 WD) и селектор на управлението с три позиции - независимо, преден/заден мост или комбинирано.

Спирачките са хидравлични на задните колела, като разполага и с паркинг позиция за задържане на склон. Опционално може да бъдат поръчани спирачки на четирите колела.

Платформата е снабдена с един централен колектор с хидравлично повдигане и подвижна защита за краката, преден хидравличен повдигач за зареждане на каси с капацитет до 500 килограма и заден хидравличен повдигач за разтоварване на каси с капацитет до 500 килограма.

ZIP25 има ролкови релси за касите, които са разположени на платформата с място за 2 каси.Технически характеристики
Двигател Lombardini LDW 1003 HP 21/24
Работна скорост 0-15 км/ч
Тегло, kg 13200

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Самоходна платформа за бране N.BLOSI ZIP25, ZIP25, Машини за лозя и овошки