Самоходна платформа за бране N.BLOSI ZIP30

Самоходна платформа за бране N.BLOSI ZIP30
Самоходна платформа за бране N.BLOSI ZIP30
  • Код на продукта ZIP30
  • Наличност В наличност


Самоходната платформа N.BLOSI ZIP30 е перфектен избор при бране на ябълки, круши, праскови, череши и други овощни дървета, както и при резитба на лозя и овошки, и при поставяне на предпазни мрежи. Този модел самоходна платформа прави възможно всеки един работник да може да набере до 350 кг плод на час, и то без големи усилия и без вдигане на тежки каси с плодове. С помощта на тези платформи ще постигнете лесно и бързо обиране на реколтата, и то без нараняване и нарушаване целостта на плодовете. ZIP30 е тиха и компактна самоходна платформа, която не изисква особена поддръжка.

Задвижването на платформата е хидростатично на двете или четирите колела. Разполага с 2 скоростни предавки + неутрална скорост - електрически контрол от контролния панел. Скоростта на движението на ZIP30 е от 0 до 15 км/ч.

Управлението на самоходната платформа е с хидравличен сервоусилвател на волана на предните колела, автономно управление на задните колела (само 4 WD) и селектор на управлението с три позиции - независимо, преден/заден мост или комбинирано.

Спирачките са хидравлични на задните колела, като разполага и с паркинг позиция за задържане на склон. Опционално може да бъдат поръчани спирачки на четирите колела.

Платформата е снабдена с един централен колектор с хидравлично повдигане и подвижна защита за краката, преден хидравличен повдигач за зареждане на каси с капацитет до 500 килограма и заден хидравличен повдигач за разтоварване на каси с капацитет до 500 килограма.

ZIP25 има ролкови релси за касите, които са разположени на платформата с място за 2 каси.Технически характеристики
Двигател Lombardini LDW 1003 hp 24
Работна скорост 0-15 км/ч
Тегло, kg 13200

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Самоходна платформа за бране N.BLOSI ZIP30, ZIP30, Машини за лозя и овошки