Сеялка за редова сеитба Elvorti ASTRA 4

Сеялка за редова сеитба Elvorti ASTRA 4
Сеялка за редова сеитба Elvorti ASTRA 4
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта ElvortiASTRA4Elvorti Астра 4 е сеялка, която е предназначена за редова сеитба на зърнени и зърнено-бобови култури, с едновременно внасяне на минерални торове. 

Те се агрегатира с трактор с мощност от 80 к.с и има увеличена ширина на захвата с 9%. Ботушите са 26 броя, което увеличава производителността за работно преминаване в една посока. Бункерите на този модел сеялка са с увеличен обем с около 12% (за зърно до 830 л, за торове до 400 л и общо взето - 1230 л), което при норма на сеене на пшеница 200 kg/ha и норма на внасяне на минерални торове 100 kg/ha, позволява да се засеят 4 хектара с едно зареждане, т.е. с 0,5 ha повече в сравнение със сеялките с ширина на захват 3,6m.
Elvorti Астра 4 има усилена конструкция на механизма за натиск на ботушите върху почвата до 65 kg, което позволява сеитбата да се извършва по минималната технология и осигурява стабилна дълбочина на полагане на семената. Страничните стени повишават твърдостта на общата конструкция на сеялката и осигуряват защита на засяващите апарати срещу хвърляне на почва.

Технически характеристики
Тип за есенници
Вместимост 830 l - на бункера за семена/ 400 l за тор
Дълбочина на обработка, cm 2-8
Работна ширина, cm 400
Мощност на трактора, к.с 80
Работна скорост 9-12 km/h
Брой редове 26
Разстояние между редовете 15 cm
Тегло, kg 2260

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Сеялка за редова сеитба Elvorti ASTRA 4, Elvorti ASTRA 4, Сеялки