Система за управление на инвентар ЕZ - BOOM 2010

Система за управление на инвентар ЕZ - BOOM 2010
Система за управление на инвентар ЕZ - BOOM 2010
  • ПроизводителTRIMBLE
  • Код на продукта 0006Системата EZ-Boom нa Trimble изчислява цялата напръскана или засята площ, изваждайки автоматично тази, която не е обработена. По-този начин механизатора разбира колко точно препарат или семена са били използвани. Осигурената точност при обработка намалява разходите за препарати, семена и подобрява изпълнението на задачите.

EZ-Boom използва данните от манометрите и информация от GPS приемника за скоростта на движение с цел регулиране автоматично налягането, с което се разпръсква препарата. Използването на GPS за точно измерване на скоростта, елиминира нуждата от радар.  Устройството се отличава с лесна и бърза инсталация, като може да замени най-използваните контролери за пръскачки. По този начин, ако е дошло време да замените Вашата остаряла система или да я развиете до автоматична, EZ-Boom ще Ви предложи едно решение на добра цена.

Друго, с което впечатлява системата EZ-Boom е картографирането на текуща карта, която ви показва точната напръскана площ. Използвайки FieldManager, Вие може да видите Вашата карта и обобщен доклад върху всеки Web browser, като това позволява наблюдаването от повече хора.

Технически характеристики
Гаранционен срок 12 месеца
Произход САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Система за управление на инвентар ЕZ - BOOM 2010, 0006, Навигации (GPS) за Трактори за Прецизно Земеделие