Торачка GAMBERINI SHR400

Торачка GAMBERINI SHR400
Торачка GAMBERINI SHR400
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта GAMBERINISHR400Торачката GAMBERINI SHR400 е мултифункционална и високакачествена, и може да се използва както за полско торене, така и за разпръскване на изкуствените торове в редовете на лозя или овощни градини.


GAMBERINI SHR400  е оборудвана с тръбна стоманена рамка с олекотена конструкция и боядисан правоъгълен бункер от стомана. Разполага с алуминиева скоростна кутия, със смазване на предавките в маслена баня. Снандена е с много здрав разпределител с четири регулируеми ножа от неръждаема стомана (inox AISI 304). Разпределителят на потока на разпръскване е с 3 регулируеми отвора, а бъркалката е стандартна. 


Торачката има монтиран лост, за да се избере зоната за разпространение на тор, стандартно 3-точково закачване кат. 1 и кардан L=700 mm.

 

Опция за допълнително оборудване: бъркалка за прахообразен тор, боядисан и затворен конвейер за локалиизираноторене; горещо подцинкован, затворен конвейер за локализирано торене; кардан L = 1400 mm; горещо подцинкован конвейер, двуредов за локализирано торене; бункер с 4 отвора; мини ремарке с гуми 5.00 х 10; горещо подцинкован ограничител на разпръскването; хидравлично отваряне; предпазен капак на бункера за защита от дъжд; горещо подцинкован бункер; горещо подцинкован бункер и рамка;

Технически характеристики
Обороти 540 min-1 - на трактора
Вместимост 340 l - на бункера
Размери Д/Ш/В, cm 120x90x95
Мощност на трактора, к.с 35
Ширина на разпръскване 8-14 m
Тегло, kg 70

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Торачка GAMBERINI SHR400, GAMBERINI SHR400, Торачки