Торачка GAMBERINI SPW 800 PlasticOne

Торачка GAMBERINI SPW 800 PlasticOne
Торачка GAMBERINI SPW 800 PlasticOne
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта GAMBERINISPW800PlasticOneТороразпръсквачката GAMBERINI SPW 800 PlasticOne е със здрава стоманена рамка с дебелина 6 mm и полиетиленов правоъгълен бункер. Тя е снабдена с алуминиева скоростна кутия с предавки, които се смазват в маслена баня. 

GAMBERINI SPW 800 PlasticOne е оборудвана със здрав дисков разпределител с 4+4 регулируеми ножа от неръждаема стомана AISI 304. Разпределителят е от неръждаема стомана с 3 регулируеми отвора. Торачката има два независими разтегателни лоста за контролиране на всеки един от отворите за разпръскване на тора. Стандартно 3-точково закачване кат.1 и кат. 2, мрежест екран и кардан L=800 mm. Двудискова система на разпръскване.

Опция за допълнително оборудване: разпръскваща количка с работна ширина 1,35 m; разпръскваща количка с регулируема работна ширина от 1,2 до 1,8 m; кардан L=1400 mm, подходящ за разпръскващо ремарке; боядисан двоен конвейер за локализирано торене в два реда; горещо поцинкован двоен конвейер за локализирано торене в два реда; двоен конвейер от неръждаема стомана за локализирано торене в две редици; двоен кабел L=2,5 m за дистанционно управление; двойно хидравлично отваряне; светоотразителен комплект; предпазен капак на бункера за защита от дъжд; горещо поцинкована конструкция;

Технически характеристики
Обороти 540 min-1 - на трактора
Вместимост 790 l - на бункера
Мощност на трактора, к.с 55
Ширина на разпръскване 16-24 m
Тегло, kg 160

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Торачка GAMBERINI SPW 800 PlasticOne, GAMBERINI SPW 800 PlasticOne, Торачки