Трактор KIOTI CK2810

Трактор KIOTI CK2810
Трактор KIOTI CK2810
  • ПроизводителKIOTI
  • Код на продукта CK2810


Тракторът Kioti CK2810 има заоблени форми и отличаващ се цвят. Оборудван е с обновен дизелов двигател отговарящ на всички екологични норми и на стандартите на EC. Тракторите Кioti от тази серия са подходящи за всякакъв вид земеделие и изпълняват всички възможни операции. Но най-вече представляват интерес за фермерите занимаващи се с лозарство и овощарство, оранжерийно производство и най-вече в животновъдството. Модела се отличава с 3-ри цилиндров дизелов двигател с водно охлаждане, напълно съобразен с европейските стандарти и отговарящ на изискванията за ниски емисии на вредните газове EURO III. Горивната система на трактора е BOSCH. А едно от предимствата на този двигател е, че поради големия си резерв от въртящ момент запазва мощност в един широк оборотен диапазон. Кормилното управление се характерезира с регулируем волан за по-голямо удобство при управление на машината.

KIOTI са произведени, така че да бъдат с лесна сервизна поддръжка и обслужване за по-дълъг експлоатационен живот. Капака на двигателя се сваля много лесно за ежедневни проверки. Трактора KIOTI СК2810 може да бъде с механична или хидростатична скоростна кутия.


Механичната скоростна кутия е изключително здрава, реверсивна синхронизирана, с бавни и бързи предавки. Това увеличава възможностите на трактора и предлага на потребителите подходящ скоростен диапазон.

Хидростатичната скоростна кутия е HST без степенна с 2 диапазона (бързи/бавни), а трансмисията е стандартна. За удобството на водача е осигурена равна платформа с два педала за бърза маневреност (напред-назад). 

Тракторите KIOTI СК 2810 се предлагат във вариант с кабина и без кабина.


Технически характеристики
Двигател 3-ри цилиндров дизелов с водно охлаждане
Мощност, к.с 28
Дължина, mm 2790
Ширина, mm 1250
Обем на резервоара, l 25
Спирачки дискови в масло
Предни гуми 7-12
Задни гуми 11.2-16
Товароподемност 510 kg
Брой цилиндри / обем на двигателя 3
Колесна формула 4х4
Скоростна кутия Механична
Честота на въртене на заден ВОМ, мин-¹ 540
Клиренс, mm 330
Тип кормилно управление Хидростатично
Гаранционен срок 24 месеца
Тегло, kg 1025

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Трактор KIOTI CK2810, CK2810, Трактори