Устройства за събиране на реколтата Berardinucci RMA

Устройства за събиране на реколтата Berardinucci RMA
Устройства за събиране на реколтата Berardinucci RMA
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта Berardinucci RMA
  • Наличност В наличност

Възможни вариантиУстройството Berardinucci RMA е подходящо за събиране на реколтата от овощни дръвчета като, орехи, бадеми, кестени, сливи, череши, вишни и други. Монтира се директно върху вибриращата глава за бране бързо и е лесно за управление благодарение на ниското си тегло. Може да бъде използвано от малки трактори. 

Устройствата RMA2 и RMA3 са предназначени за монтиране към трактор. Подходящи са както за млади, така и за по-стари овощни дръвчета.Системата за свързване е оборудвана с хидравлични цилиндри, които позволяват устройство за събиране на плодовете да бъде позиционирано на нивото на земята, за да бъде напълно отворено и готово за прибиране на реколтата. И двете устройства за събиране RMA2 и RMA3 могат да се използват в комбинация с автоматичните вибрационни глави за бране.

Модел RMA1 е с чадър с диаметър (в отворено положение) - 3,5/4,5/5,25/6/7 метра. Разполага с радиоуправление или управление с джойстик, за отваряне и затваряне на чадъра, което позволява бързото изсипване на събраните плодове. Този модел е подходящ за млади дръвчета и за интензивно засадени овощни насаждения. Теглото му е 200 kg, а диаметърът на механичнот затваряне около ствола на дърветата - 520 mm.

Следващият модел - RMA 2 има чадър с ширина 6/7/8 метра. Прикачва се към трактора с триточкова система или предно монтиране. Управлява се дистанционно с електрохидравличен джойстик. Диаметърът на отвора е 650х900 mm. Независима хидравлична система.

RМА3 е устройство за събиране с ширина на чадъра 8/9/10 метра. Прикачва се към трактора с триточкова система или предно монтиране. Управлява се дистанционно с електрохидравличен джойстик. Диаметърът на отвора е 1000х1000 mm. Независима хидравлична система.


Технически характеристики
Предназначение за събиране на реколтата от овощни дръвчета като, орехи, сливи, череши, вишни, кестени, бадеми и др.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Устройства за събиране на реколтата Berardinucci RMA, Berardinucci RMA, Машини за орехи и лешници