Вибрираща глава за бране Berardinucci

Вибрираща глава за бране Berardinucci
Вибрираща глава за бране Berardinucci
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта BerardinucciTornado
  • Наличност В наличност


Вибриращата глава за бране Berardinucci модел TORNADO е устройство с актуален дизайн и иновативни функции. Предназначен е за събиране на реколтата на овощни дравчета като: орехи, череши, сливи, маслини, бадеми и други.

Вибриращата глава за бране TORNADO се контролира с дистанционно управление, което позволява на работещия с машината да се доближи до дърветата и да следи по най-добрия начин позицията на вибриращата глава и всяко движение на неговата работа. Проектирана е така, че да вибрира в ствола на дървото и клоните, за да се постигне по-висок добив на реколта от плодовете, като същевременно се избягва увреждането на кората на дървото. Самостоятелни единични и двойни бързи връзки допринасят за  лесното монтиране на машината към триточковата навесна система на трактора. Подходяща и за малки трактори.

Машината е с 180° телескопична ротация /завъртане/ на ръката, телескопична ръка с двойно разширение, което позволява работното разстояние да достигне до 6,5 m, телескопичната ръка се движи до 90° с работна височина от 5,5 m, има странични, вертикални и накланящи се движения.Технически характеристики
Мощност, к.с 80
Обороти 540 min-1
Тегло, kg 1450

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Вибрираща глава за бране Berardinucci, Berardinucci, Машини за орехи и лешници