Зърносеялка за слята повърхност ELVORTI ALFA 6

Зърносеялка за слята повърхност ELVORTI ALFA 6
Зърносеялка за слята повърхност ELVORTI ALFA 6
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта ELVORTIALFA6Зърносеялката за слята повърхност ELVORTI ALFA 6 е с увеличени бункери - 1857 l за зърно и 946 l за тор. Тя е с усилена рама и сеитбен диапазон, който позволява достигане на норми от 0,15 до 40 kg/dkaELVORTI ALFA е с изменен механизъм на упражняване на натиск върху сеещите ботуши чрез усилени пружини и хидравлична група, която позволява осъществяване на натиск от 80 до 120 kg на ботуш.
Сеялката е с повишена износоустойчивост до 100% на сеещите дискове благодарение на използвана борна сплав. Главините на сеещите дискове не се нуждаят от обслужване благодарение на подобрената защита от попадане на прах и др.
Транспортното устройство е с изменена конструкция, която позволява привеждането й от транспортно в работно положение за не повече от 2-3 минути и обратно. Главините на сеещите дискове на сеялката не се нуждаят от обслужване благодарение на подобрената защита от попадане на прах и др. Свързващите елементи (метизи), които са използвани са с висока якост. Посевната норма се регулира безстепенно чрез вариатор. 
Технически характеристики
Тип за есенници
Вместимост 1857 l - на бункера за семена/ 946 l за тор
Работна ширина, cm 600
Мощност на трактора, к.с 90
Работна скорост 12 km/h
Разстояние между редовете 15 cm
Тегло, kg 3800

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Зърносеялка за слята повърхност ELVORTI ALFA 6, ELVORTI ALFA 6, Сеялки