Всички статии

23 April, 2020
Поръчайте демонстрационен трактор YANMAR на супер цена!

Не пропускайте възможността да си закупите качествен японски трактор YANMAR, като се възползвате от разпродажбата на демонстрационни модели!

Тракторите са в перфектно състояние, от 5 до 20 работни часа и с отлично оборудване, което се предлага от водещия японски производител.

Демонстрационните трактори YANMAR се предлагат с 2-годишна заводска гаранция, която покрива всички компоненти на машината.

Вижте предлаганите модели демонстрационни трактори, които са налични:

Yanmar SA424 (24 к.с., ROPS)

22 250 лв.
Yanmar YT235 (35 к.с., кабина)43 440 лв.

Yanmar YT347 (47 к.с.,ROPS)

41 805 лв.

Yanmar YT235 (35 к.с., ROPS, челен товарач)

39 356 лв.

Yanmar YT359 (60 к.с., кабина)

59 040 лв.
Yanmar YT347 (47 к.с., кабина, челен товарач)

69 170 лв.


Цените са в лева без ДДС
Разпродажбата е валидна до изчерпване на наличните машини!

Ако проявявате интерес, не се колебайте да ни позвъните на телефони: 0898536300, 0889536300.

1 November, 2018
ZANON MARLIN SA 160 - за лесна резитба в гъста растителност

ZANON MARLIN SA 160 е иновативен акумулаторен трион за резитба, който освен, че е разработен изцяло за професионална употреба, се отличава още с високо качество на своите компоненти и лекота на използване. Характеристиките на триона го поставят сред най-леките и най-мощни модели в своя клас.

Ефективният трион MARLIN SA 160 се задвижва от изключително уникалната акумулаторна система DRIVE.S, която е оборудвана с най-ново поколение електроника. Тя използва патентованата контролна система Activa, която е без аналог на пазара. В комбинация с 12-волтова акумулаторна батерия с голям капацитет се постига невероятна функционалност и голяма независимост при работа.

С този трион Вие ще режете супер гладко и чисто, като без проблем ще срязвате клони и малки дръвчета с дебелина до 10 см. MARLIN SA 160 работи прецизно, като по този начин се грижи и за бързото заздравяване на дърветата или т.нар. цикатризация. Трионът е снабден с уравновесяващи тежести, които позволяват рязането на малки клончета без създаване на вибрации.

Акумулаторният трион на ZANON разполага с регулируема в различни позиции режеща глава, която значително улеснява подрязването в по-гъста растителност. За още по-голямо удобство при работа и по-лесно достигане до различни височини, трионът може да бъде снабден с удължаващи пръти ZANON, които могат да бъдат телескопични или фиксирани.

1 November, 2018
Новият Traktorite.com е вече онлайн

Обновеният ни сайт Traktorite.com е вече онлайн. Слагаме едно ново начало на нашия интернет магазин, който се завръща по-модерен, с още по-потребителски насочен дизайн, по-лесен за навигация и още по-достъпен. Но по-модерната ни визия не е единствената новост в нашия сайт.

В Traktorite.com, освен общоизвестните категории с продукти, които са познати на доскорошните ни посетители, като разделите за трактори, колонки и резервоари, мотофрези, селскостопански инвентар и др., сме добавили и много нови категорийни предложения.

В новия Traktorite.com вече можете да намерите голямо разнообразие от техника за зърно, оборудване за производство на вино и бира, техника за животновъдството, машини за резитба и за зеленчуци, както и богат асортимент от съоръжения за монтаж към трактори.
Частите за селскостопански инвентар е друга новост в обновения ни сайт. Предлагаме голям избор от болтове, дискове, култиваторни лапи, скоби, стойки и части за плугове.

Предлаганите в Traktorite.com продукти са с осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз, като се доставят на територията на цяла България.

Желаем Ви приятно разглеждане, и ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефони - 0898536300 или 0889536300.