Всички статии

1 November, 2018
ZANON MARLIN SA 160 - за лесна резитба в гъста растителност

ZANON MARLIN SA 160 е иновативен акумулаторен трион за резитба, който освен, че е разработен изцяло за професионална употреба, се отличава още с високо качество на своите компоненти и лекота на използване. Характеристиките на триона го поставят сред най-леките и най-мощни модели в своя клас.

Ефективният трион MARLIN SA 160 се задвижва от изключително уникалната акумулаторна система DRIVE.S, която е оборудвана с най-ново поколение електроника. Тя използва патентованата контролна система Activa, която е без аналог на пазара. В комбинация с 12-волтова акумулаторна батерия с голям капацитет се постига невероятна функционалност и голяма независимост при работа.

С този трион Вие ще режете супер гладко и чисто, като без проблем ще срязвате клони и малки дръвчета с дебелина до 10 см. MARLIN SA 160 работи прецизно, като по този начин се грижи и за бързото заздравяване на дърветата или т.нар. цикатризация. Трионът е снабден с уравновесяващи тежести, които позволяват рязането на малки клончета без създаване на вибрации.

Акумулаторният трион на ZANON разполага с регулируема в различни позиции режеща глава, която значително улеснява подрязването в по-гъста растителност. За още по-голямо удобство при работа и по-лесно достигане до различни височини, трионът може да бъде снабден с удължаващи пръти ZANON, които могат да бъдат телескопични или фиксирани.

1 November, 2018
Новият Traktorite.com е вече онлайн

Обновеният ни сайт Traktorite.com е вече онлайн. Слагаме едно ново начало на нашия интернет магазин, който се завръща по-модерен, с още по-потребителски насочен дизайн, по-лесен за навигация и още по-достъпен. Но по-модерната ни визия не е единствената новост в нашия сайт.

В Traktorite.com, освен общоизвестните категории с продукти, които са познати на доскорошните ни посетители, като разделите за трактори, колонки и резервоари, мотофрези, селскостопански инвентар и др., сме добавили и много нови категорийни предложения.

В новия Traktorite.com вече можете да намерите голямо разнообразие от техника за зърно, оборудване за производство на вино и бира, техника за животновъдството, машини за резитба и за зеленчуци, както и богат асортимент от съоръжения за монтаж към трактори.
Частите за селскостопански инвентар е друга новост в обновения ни сайт. Предлагаме голям избор от болтове, дискове, култиваторни лапи, скоби, стойки и части за плугове.

Предлаганите в Traktorite.com продукти са с осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз, като се доставят на територията на цяла България.

Желаем Ви приятно разглеждане, и ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефони - 0898536300 или 0889536300.