Новият Traktorite.com е вече онлайн

Новият Traktorite.com е вече онлайн

Обновеният ни сайт Traktorite.com е вече онлайн. Слагаме едно ново начало на нашия интернет магазин, който се завръща по-модерен, с още по-потребителски насочен дизайн, по-лесен за навигация и още по-достъпен. Но по-модерната ни визия не е единствената новост в нашия сайт.

В Traktorite.com, освен общоизвестните категории с продукти, които са познати на доскорошните ни посетители, като разделите за трактори, колонки и резервоари, мотофрези, селскостопански инвентар и др., сме добавили и много нови категорийни предложения.

В новия Traktorite.com вече можете да намерите голямо разнообразие от техника за зърно, оборудване за производство на вино и бира, техника за животновъдството, машини за резитба и за зеленчуци, както и богат асортимент от съоръжения за монтаж към трактори.
Частите за селскостопански инвентар е друга новост в обновения ни сайт. Предлагаме голям избор от болтове, дискове, култиваторни лапи, скоби, стойки и части за плугове.

Предлаганите в Traktorite.com продукти са с осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз, като се доставят на територията на цяла България.

Желаем Ви приятно разглеждане, и ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефони - 0898536300 или 0889536300.


Добави коментар

Защита от СПАМ