ZANON MARLIN SA 160 - за лесна резитба в гъста растителност

ZANON MARLIN SA 160 - за лесна резитба в гъста растителност

ZANON MARLIN SA 160 е иновативен акумулаторен трион за резитба, който освен, че е разработен изцяло за професионална употреба, се отличава още с високо качество на своите компоненти и лекота на използване. Характеристиките на триона го поставят сред най-леките и най-мощни модели в своя клас.

Ефективният трион MARLIN SA 160 се задвижва от изключително уникалната акумулаторна система DRIVE.S, която е оборудвана с най-ново поколение електроника. Тя използва патентованата контролна система Activa, която е без аналог на пазара. В комбинация с 12-волтова акумулаторна батерия с голям капацитет се постига невероятна функционалност и голяма независимост при работа.

С този трион Вие ще режете супер гладко и чисто, като без проблем ще срязвате клони и малки дръвчета с дебелина до 10 см. MARLIN SA 160 работи прецизно, като по този начин се грижи и за бързото заздравяване на дърветата или т.нар. цикатризация. Трионът е снабден с уравновесяващи тежести, които позволяват рязането на малки клончета без създаване на вибрации.

Акумулаторният трион на ZANON разполага с регулируема в различни позиции режеща глава, която значително улеснява подрязването в по-гъста растителност. За още по-голямо удобство при работа и по-лесно достигане до различни височини, трионът може да бъде снабден с удължаващи пръти ZANON, които могат да бъдат телескопични или фиксирани.

Добави коментар

Защита от СПАМ