За нас

TRAKTORITE.COM е специализиран сайт за селскостопанска и малогабаритна техника, селскостопански инвентар и резервни части.

Сайтът е насочен към българския селскостопански производител и е специализиран за този вид техника. В него ще намерите изчерпателна техническа информация и снимков материал за земеделската техника, която предлагаме - трактори, почвообработващи машини, сеялки, пръскачки, торачки, палцови и роторни косачки, техника за зърно, машини за животновъдството, поливни системи, мотофрези и мотоблокове, цепачки за дърва, навигации за измерване на площи и много други.

Предлаганите от нас продукти са с осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз и се доставят в цялата страна.

Наши клиенти са над 13000 фирми от страната и чужбина, както и многократно повече физически лица. Поддържаме в наличност голяма част от предлаганите машини, консумативи и резервни части, което дава възможност за експресна доставка до клиента.

Поради големия брой продукти в сайта, Ви уведомяваме, че е възможно някои от използваните снимки да са примерни и да не отговарят напълно на реалните машини и инструменти. Моля при поръчка, уточнявайте допълнителното оборудване с оператора, който ще се свърже с Вас. Фирмата, собственик на сайта, не носи отговорност при промяна на снимковите и технически данни в сайта.

Сайтът е собственост на ДИКАР КОНСУЛТ ООД. Фирмата е с над 28 години опит в областта на търговията с професионални машини и инструменти.