Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI MIRA

Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI MIRA
Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI MIRA
  • Код на продукта MIRA


ORIZZONTI MIRA е автоматично отклоняваща секция, която предлага завидна обратимост при работа т.е. тя може да действа както отпред, така и отзад. Секцията MIRA може да бъде адаптирана към всеки един модел трактор.
Страндартно машината е проектирана с хидравлична система, която се състои от разпределител с твърди кабели и 2 лоста за движенията на главата. Маслото, което е необходимо за нормалната експлоатация на този модел се осигурява директно от трактора.
Машината е с компактна и твърда структура, която се регулира механично от оператора. Към секцията MIRA опционално може да бъде инсталирана електрохидравлична система с четири функции, които чрез джойстик управление осигуряват бързо движение на цялата машина.
ORIZZONTI MIRA може да се използва за обработване на редове в лозя и овощни градини, с междуредово разстояние от 200 до 280 сантиметра. Машината се нуждае от 180 бара налягане и маслен капацитет от 30 литра в минута.


Технически характеристики
Странично изместване, cm 90-170
Капацитет на маслото, l/min 30
Ширина, mm 1800
Налягане, bar 180
Работна дълбочина, сm 55
Окомплектовка хидравличен разпределител с твърди кабели и два лоста; механични движения: регулиране на дълбочината на колелата; странично движение: бърза връзка към трактора
Тегло, kg 195

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI MIRA, MIRA, Машини за лозя и овошки