Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI VEGA

Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI VEGA
Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI VEGA
  • Код на продукта VEGAЗадната автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI VEGA е подходяща за обработка на площите между редовете на средни по размер овощни градини и лозя. Машината постига своята независимост от трактора, благодарение на здравата си и надеждна конструкция, както и на собствения резервоар, който е с маслен дебит от около 45 литра в минута.
Отклоняващата секция е снабдена с електро-хидравличен разпределител със странично изместване с пет функции (4 + 1 включено/изключено) и джойстик управление. Разполага и с плаваща глава с висока ефективност, която дава възможност да бъдат използвани различни видове допълнително оборудване.
Машината може да извършва всички необходими движения по време на работа чрез ефективната електро-хидравлична система и благодарение на улесненото джойстик управление.
Технически характеристики
Капацитет на маслото, l/min 45
Окомплектовка разпределител за регулиране на скоростта на моторизирания инструмент; хидравличен резервоар - 60 литра; топлообменник; индикатор за температурата на маслото; маслен филтър; помпа - 2 бр; задни колела с хидравличен жак за регулиране дълбочината на работа; плъзгачи с плаващ паралеограм
Тегло, kg 425

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Автоматично отклоняваща секция ORIZZONTI VEGA, VEGA, Машини за лозя и овошки