Колонкa за дизелово гориво PIUSI Self Service 100 MC

Колонкa за дизелово гориво PIUSI Self Service 100 MC
Колонкa за дизелово гориво PIUSI Self Service 100 MC
  • ПроизводителPIUSI
  • Код на продукта F0074101D
  • 4 069,00 лв. с ДДС

PIUSI Self Service 100 MC е здрава и компактна колонка за дизелово гориво, която има лесен достъп до вътрешните части чрез врата с ключалка. Помпата е с голям дебит осигуряващ бързо и точно зареждане. Водопоглъщащия филтър може да се монтира вън или вътре с цел поддържане добро качество на горивото. Колонката Self Service 100 M е с възможност за контрол на 80 потребители включително и с магнитен ключ за идентификация на потребителите. И освен това може да прехвърля данните на отделен файл. Като опция се предлага удължаване на маркуча.

Посредством връзката си с компютъра се експортират работни данни, което от своя страна организира и контролира потребителите. Има възможност да се вкарат номерата на автомобила и данните от километража му, да се запише датата и часа на използване, и да се експортират данните до 1000 метра отдалеченост от колонката. Софтуера позволява разпечатване на данни от всяко разливане и  прави обобщени индивидуални справки. А помпата се изключва при минимално ниво на горивото в резервоара. 

Технически характеристики
Захранване, V 230
Мощност, W 1200
Дебит, l/min 90
Дължина на маркуча, m 4
Тип пистолет автоматичен
Точност +/-0,5%
Присъединителен размер 1" 1/2
Окомплектовка колонка, автоматичен пистолет, електронна система МС, до 80 потребителя, 4 m маркуч с накрайници, невъзвратен клапан, накрайници за засмукване, филтър с воден сепаратор
Гаранционен срок 24 месеца
Тегло, kg 75
Произход Италия

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Колонкa за дизелово гориво PIUSI Self Service 100 MC, 400250, Колонки за Дизелово Гориво Piusi