Комбайн за лешници CHIANCHIA EU1000

Комбайн за лешници CHIANCHIA EU1000
Комбайн за лешници CHIANCHIA EU1000
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта CHIANCHIAEU1000Комбайнът за лешници CHIANCHIA EU1000 е подходящ за събиране на орехи, кестени, лешници, бадеми и други. Този модел машина се захранва от трактор с карданен вал, като той може да бъде със средна или малка мощност, което улеснява достъпа до зоните за събиране на реколтата. Навесният комбайн работи на принципа на засмукване на продуктите от земята. 

CHIANCHIA EU1000 е оборудвана с гъвкави тръби, които се държат от оператори, които ги водят в редовете. През маркучите се засмукват продуктите и се предвижват в камера, където с помощта на въздушен поток се премахват листата и леките примеси. Следва въртящото се сито с диаметър на отворите 26 mm., което извършва допълнителна селекция от примеси с различни размери от тези на продукцията. Въртящото сито се избира въз основа на качеството и вида на продукцията. Дължината на смукателните маркучи допълнително улесняват събирането на продуктите в трудно достъпните зони. При поискване машината може да бъде оборудвана с колесар.

Препоръчителната мощност на трактора е 30 к.с., като максималният капацитет на повдигане, който се изисква от трактора е 270 kg.


Технически характеристики
Мощност, к.с 30
Дължина, mm 1100
Височина, mm 1650
Ширина, mm 1700
Тегло, kg 200

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Комбайн за лешници CHIANCHIA EU1000, CHIANCHIA EU1000, Машини за орехи и лешници