Лозаро-овощарска автоматично отклоняваща се брана CUCCHI ES

Лозаро-овощарска автоматично отклоняваща се брана CUCCHI ES
Лозаро-овощарска автоматично отклоняваща се брана CUCCHI ES
  • Код на продукта ESCUCCHI ES е лозаро-овощарска автоматично отклоняваща се брана, която е идеален вариант за обработка на почвата между редовете при различни видове трайни насаждения - лозя, овошки и други. Фрезата или т.нар. активна зъбна брана е достатъчно здрава и устойчива, което я прави много удачна за обработване на каменисти и тежки почви. Машината премахва плевелите без да снижава влагата, като в същото време гарантира перфектно заравняване на междуредията. Браната може да бъде използвана и при млади растения.
Ширината на работната секция на браната е 50 или 75 см, като се състои от четири работни глави с по два вертикални ножа. Използва автономна хидравична система, която осигурява по автоматичен начин странично изместване от 40 сантиметра. Работната дълбочина на фрезата варира между 2 и 12 сантиметра. Моделът разполага и с чувствителен сензор за регулиране във височина.
Сред отличителните характеристики на активната брана можем да посочим и факта, че може да работи при сравнително близко засадени култури на разстояние от порядъка на 60 сантиметра.Технически характеристики
Странично изместване, cm 40
Мин. разстояние между насажденията, cm 60
Захват 50 cm
Работна дълбочина, сm 12

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Лозаро-овощарска автоматично отклоняваща се брана CUCCHI ES, ES, Машини за лозя и овошки