Машина за плевене и обезлесяване CUCCHI DS

Машина за плевене и обезлесяване CUCCHI DS
Машина за плевене и обезлесяване CUCCHI DS
  • Код на продукта DSCUCCHI DS е машина, която е подходяща за плевене (отстраняване) на тревата и обезлесяване (изрязване) на издънките под лозовите главини. Работната глава може да работи с проводници с диаметър до 8 милиметра, които се позиционират върху ротора и могат да бъдат подменяни бързо и лесно. В най-честите случаи се използват проводници с диаметър от 6 милиметра и дължина 40, 50 или 60 сантиметра.
Машината за плевене е със статично хидравлично движение и механично предпазване от удар, като може да работи под ъгъл или успоредно. Снабдена е с 2 предпазителя, един за засмукване и друг като опция за плевене, както и с чифт опорни колела. CUCCHI DS разполага със здрава рама, като на нея могат да бъдат монтирани и други хидравлични трансмисионни инструменти.
Тракторът, към който може да бъде присъединена машината, е необходимо да има две двойки бързи хидравлични връзки (за хидравличния цилиндър и за хидравличния мотор) и един вход за изтичане на маслото от цилиндъра, като дебитът на маслото трябва да бъде 30 литра в минута.Технически характеристики
Капацитет на маслото, l/min 30

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Машина за плевене и обезлесяване CUCCHI DS, DS, Машини за лозя и овошки