Машина за зимна контурна резитба ORIZZONTI PFD

Машина за зимна контурна резитба ORIZZONTI PFD
Машина за зимна контурна резитба ORIZZONTI PFD
  • Код на продукта PFDORIZZONTI PFD е машина за зимна контурна резитба, която е подходяща за ранно подрязване на лозови насаждения. Машината е снабдена с 8+8 hardox дискове и електрохидравличен разпределител с пет функции, като едната е функция за включване/изключване на мотора. Разполага с джойстик, който управлява основните движения - странично разширение, вертикално повдигане, регулиране на оборотите на диска, наклон, ръчно отваряне на диска и включване/изключване.
Машината за резитба е оборудвана с нитрогенен акумулатор, който контролира затварянето на дисковете по-време на работа. Прикачването към трактора става чрез стандартен статив, който изисква двойни хидравлични връзки с налягане от 150 бара и капацитет на маслото от 22 литра в минута. ORIZZONTI PFD е предназначена за трактори с мощност от 60 конски сили.


Технически характеристики
Капацитет на маслото, l/min 22
Налягане, bar 150
Мощност на трактора, к.с 60
Окомплектовка електрохидравличен разпределител 4+1 функции; отваряне и затваряне на дисковете с нитрогенен акумулатор; бърза система за позициониране на дисковете за рязане 8+8 и умерени дискове ø40 см; бързи връзки за прикачване към трактора; плоча за бързо монтиране към трактора; угар статив
Тегло, kg 450

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Машина за зимна контурна резитба ORIZZONTI PFD, PFD, Техника за резитба