Самоходен линеен Пивот

Самоходен линеен Пивот
Самоходен линеен Пивот
  • ПроизводителДРУГИ
  • Код на продукта RKD1


Самоходният линеен Пивот е предназначен за напояване на правоъгълни площи. По време на работа може да бъде придвижван с помощта на водеща количка, която позволява да бъде монтирана на две или четири задвижващи колела. Насочването на пивота се осъществява с водач по кабел със сензори или по предварително направена бразда. Линейният пивот може да бъде стандартен или револвиращ.

Пивотът може да бъде захранван с вода посредством маркуч с голям диаметър чрез един или повече хидранти, както и директно от канал с помощта на автономна помпа.

Самоходният пивот разполага с удобен контролен панел, който е снабден със светлинни индикатори за различните функции, волтметър, автоматичен старт и стоп на отделните позиции, контролни индикатори, автоизключване при липса на налягане, брояч на работните часове и манометър.

Моделът е оборудван с входен ел. клапан, комплект разпръсквачи с регулатори на налягането, които са разположени на гъвкав маркуч, както и с надвиснала крайна част със сигнална лампа и краен разпръсквач.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Самоходен линеен Пивот, RKD1, Поливни системи ПИВОТ