Самоходна бензинова дробилка GRAECUS KBD12-BS

Самоходна бензинова дробилка GRAECUS KBD12-BS
Самоходна бензинова дробилка GRAECUS KBD12-BS
  • ПроизводителGRAECUS
  • Код на продукта KBD12-BS
  • 8 542,93 лв.

    10 678,67 лв.
  • Валидна до: 30.06.2024 г.


Самоходната бензинова дробилка GRAECUS KBD12-BS е оборудвана с четиритактов бензинов двигател Briggs&Stratton от 420 куб.см и 15 к.с. Отличава се с електрически старт за дробилката и ръчен старт за ходовата система. Моделът е с полуавтоматично подаване във фунията с наклон. Дробилката има антивибрационен съединител, минимизиращ вибрациите при работа, и подпомагащ студеното стартиране.

Разтоварващият улей се завърта лесно на 360°, а неговата конструкция е така проектирана, че да елиминира задръстване. Разстоянието на изхвърляне на материала се регулира в горната част на улея, а чрез система за барабанно рязане с 2 двойни ножа и фиксиран контранож с висока твърдост се регулира дебелината на рязане.

Дробилката за трактори 
включва 300 kg кош за транспортиране, който може да бъде поставен както на ходовата система, като така се превръща в дъмпер, така и обратно на машината. Моторната клонотрошачка разполага със здрава и надеждна скоростна кутия с 3 предни предавки и 1 задна. Веригите гарантират движение по наклони до 30% с натоварен материал до 500 kg, като ниският център на тежестта и правилното разпределение на товара осигуряват устойчивост на всички терени.

Машината за раздробяване е снабдена с независим съединител и лост за активиране на всяка верига, което дава възможност за лесна смяна на посоката на движение и завъртане на място. Автоматичната паркова спирачка пък осигурява максимална безопасност. Металният предпазител с дебелина от 5 mm, който е разположен в долната част, защитава двигателя и трансмисията.
Специално разработена система за безопасност и авариен бутон осигуряват незабавно спиране на машината.

Разходът на гориво е 1 l/h, а производителността е 6-7 m3/h. Дебелината на клоните, които надробява е от 80-120 mm, като нарязания материал е с размери 5-15 mm. Моделът е придружен със сертификат за безопасност CE.

Характеристики
Тип Моторен
Двигател четиритактов бензинов Briggs&Stratton
Мощност, к.с 15
Диаметър на рязане, mm 80-120
Брой ножове 2+1
Производителност 6-7 m3/h
Размери Д/Ш/В, cm 190x64x160
Брой ремъци 2
Тегло, kg 325

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Самоходна бензинова дробилка GRAECUS KBD12-BS, KBD12, Раздробители за клони и дънери