Шредер раздробител тежък тип ZANON TMU 2100

Шредер раздробител тежък тип ZANON TMU  2100
Шредер раздробител тежък тип ZANON TMU 2100
  • ПроизводителZANON
  • Код на продукта TMU2100ZANON TMU 2100 e шредер раздробител от тежък тип и представлява професионална машина, която е идеална за поддържане на големи зелени площи и намира приложение както в селското стопанство, така и в комуналния сектор. С помощта й ще мулчирате висока трева и храсти с дебелина до 6 cm. Има отлични технически характеристики и здрава конструкция. Серията TMU на ZANON се справя качествено с раздробяването на стебла от царевица, маслодайни култури и други растителни отпадъци след прибиране на реколтата. Когато отворите капака в задната част се ускорява изхвърлянето на раздробената маса. С диаметър на ротора 420 mm, брой чукове 18, брой ножове - 54, брой ремъци 6 и странично изместване от 40 cm.

Стандартното оборудване включва: Заден капак който се отваря, подържащ валяк, ремъчна трансмисия с регулируем обтегач, триточково захващане за трактора, тежки чукове или Y ножове, два реда контра ножове, CE предпазен щит за кардана, механично странично изместване, редуктор с вграден тресчотков механизъм, задни ножове (не позволяващи на клоните да излизат от шредера докато не се надробят на малки парчета) и крила за добро разпръскване на растителните отпадъци.

Технически характеристики
Тип Тежък
Работна ширина, cm 210
Мощност на трактора, к.с 70-100
Окомплектовка Заден капак който се отваря, подържащ валяк, ремъчна трансмисия с регулируем обтегач, триточково захващане за трактора, тежки чукове или Y ножове, два реда контра ножове, CE предпазен щит за кардана, механично странично изместване, редуктор с вграден тресчотков механизъм, задни ножове и крила за добро разпръскване на растителните отпадъци.
Тегло, kg 720
Произход Италия

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Шредер раздробител тежък тип ZANON TMU 2100, TMU2100, Тежки