Шредер със странично изместване ZANON TMC 1600 с кардан

Шредер със странично изместване ZANON TMC 1600 с кардан
Шредер със странично изместване ZANON TMC 1600 с кардан
  • ПроизводителZANON
  • Код на продукта 10033Шредерът TMC 1600 на ZANON е с голямо странично изместване и е предназначени за трактори с мощност от 60 до 80 к.с. Идеален помощник за почистване и раздробяване на трева, храсти и друга растителност. Намира приложение по всички видове пътища и банкети, паркове и градини. Може да се използват както централно зад трактора, така и в страни от него. Работната секция може да се върти от +90 до - 55 градуса. Снабден е с антишок система, позволяваща безпроблемно преминаване през камъни и други твърди предмети. TMC на ZANON е серия с изключително здрава стоманена конструкция, електронно балансиран ротор, перфектно изолирани лагерни тела, ремъчна трансмисия, която свързва ротора с редуктора изолирани със стоманен предпазен капак. Може да се окомплектова с ножчета или чукове или с двете. С три броя ремъци, 400 mm диаметър на ротора, 20 броя чукове и 40 броя ножове. 243 cm странично изместване от средата на трактора.

Стандартното оборудване включва: Ремъчна трансмисия с регулируем обтегач, здрави стоманени ножове, заден капак който се отваря, подържащ валяк регулируем по височина, три точково захващане за трактора, чукове или ножове, контра ножове, CE предпазен щит, хидравлично вертикално изправяне и редуктор с предпазен съединител.

Технически характеристики
Тип Среден
Работна ширина, m 16
Мощност на трактора, к.с 60-80
Окомплектовка Ремъчна трансмисия с регулируем обтегач, здрави стоманени ножове, заден капак който се отваря, подържащ валяк регулируем по височина, три точково захващане за трактора, чукове или ножове, контра ножове, CE предпазен щит, хидравлично вертикално изправяне и редуктор с предпазен съединител.
Тегло, kg 570
Произход Италия

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Шредер със странично изместване ZANON TMC 1600 с кардан, 10033, Средни