Система за контрол и управление на горивото AMA SYSTEMCARD

Система за контрол и управление на горивото AMA SYSTEMCARD
Система за контрол и управление на горивото AMA SYSTEMCARD
  • ПроизводителAMA
  • Код на продукта SISTEMCARDAMA SYSTEMCARD представлява система за контрол и управление на инсталациите за гориво. Тя е надеждна специализирана хардуерна и софтуерна система за управление на частни станции за гориво. Сертифицирана е от Министерството на вътрешните работи в Италия.
Целта на тази система е улеснение и подобряване контрола за съхранение и разход на гориво, като същевременно се отбелязват данните за километража и експлоатацията на превозните средства.
Възможни са промени в конфигурацията на системата според изискванията на потребителите.

Информацията съхранена от системата за контрол на гориво AMA SYSTEMCARD се изпраща към компютър посредством специализиран софтуер, включен в диска за инсталация позволяващ избор за ниво на сигурност и пароли. Изтеглянето на информацията става посредством кабел и лаптоп, модем или мрежа. Програмата може да управлява повече от една системи за контрол, инсталирани на различни места, както и да подрежда информацията според изискванията на потребителя. Зареждането с гориво се позволява посредством магнитна карта и персонален ПИН код.

Системата за контрол на гориво AMA SYSTEMCARD може да контролира до 1500 потребителя и да се настрои, така че да ограничи зареждането с гориво при навъртане на определен брой километри, както и да ограничи количеството гориво при всяко зареждане или за всеки месец. 

Технически характеристики
Произход Италия

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Система за контрол и управление на горивото AMA SYSTEMCARD, SISTEMCARD, Система за Следене на Горивото и Автопарка