Тръбен верижен транспортьор ELICA

Тръбен верижен транспортьор ELICA
Тръбен верижен транспортьор ELICA
  • ПроизводителELICA-ELEVATOR
  • Код на продукта ChainConveyorELICAВерижните транспортьори ELIKA са изработени от лесно сглобяеми секции от горещо поцинкована ламарина. Съоръженията са  удобни за монтаж и обслужване. Лопатките, прикрепени към веригата са изработени от полиетилен PE1000. Устойчиви са на износване, щадящи транспортираното зърно. 
Тръбният верижен транспортьор ELICA комбинира в себе си разтоварване, транспортиране, разпределение и изпразване на наличните складови вместимости. Съоръжението осигурява транспортиране на количества от 30 до 250 m3/h  зърно. Може да замени два елеватора и два верижни транспортьора интегрирайки система, която пренася материала в затворен цикъл. Заради семплия и опростен дизайн на оборудването за вертикално и хоризонтално транспортиране на зърно и насипен материал, разходите и времето за проектиране, монтаж и поддръжка са рязко намалени.
Транспортьорът на ELIKA е надежден, постигайки много ниска степен на травмирани семена с възможността да работи при голям капацитет. Предназначен е за намаляване на праха в производствени помещения, като по-този начин подобрява условията на труд. Оборудването се монтира на силози с конусовидно и плоско дъно, плоски складове или машини за преработка на семена и зърно, осигурявайки лесно захранване и разтоварване.

Характеристики според моделите:

 

В цената не е включен транспортът до клиента.

Характеристики
Тип Верижен
Скорост на веригата, m/s 1,65
Капацитет 30-250 m3/h

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Тръбен верижен транспортьор ELICA, Chain Conveyor ELICA, ТЕХНИКА ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ЗЪРНО